Home » Persoonlijke cricketcoaching bij VCC

Persoonlijke cricketcoaching bij VCC

Ontgrendel je potentieel deze zomer!

Deze zomer onthult de Voorburg Cricket Club een exclusieve kans voor alle cricketers: persoonlijke coachingsessies op maat met een aantal van de beste cricketcoaches van Nederland. Met indrukwekkende internationale ervaring en een passie voor spelersontwikkeling zijn deze coaches op een missie om hun onschatbare expertise te delen. Of je voorkeur nu uitgaat naar het verfijnen van je vaardigheden in een kleine groep of door middel van één-op-één aandacht, ons programma is ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Meld je nu aan!

Eersteklas coaching in onze faciliteiten van wereldklasse

Onze indoorfaciliteit en het cricketveld zijn omgevingen van wereldklasse, een bewijs van hun uitmuntendheid zoals blijkt uit het feit dat ze gastheer zijn van talloze internationale wedstrijden van hoog niveau. Deze locaties zijn uitgegroeid tot een van de favoriete trainingslocaties van de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond (KNCB) en trekken cricketers van alle niveaus aan die willen leren, verbeteren en uitblinken in hun spel. Onder begeleiding van professionele cricketers, die zelf over de hele wereld hebben gespeeld en getraind onder enkele van de beste coaches ter wereld, krijg je een gouden kans om je spel te verbeteren. Van batting en bowling tot fielding, onze coaches helpen je graag om je cricketdoelen te bereiken en te overtreffen.

Details persoonlijk coachingsprogramma

Geïnteresseerd om mee te doen?
Als persoonlijke coaching je interesse heeft gewekt, nodigen we je uit om dit kenbaar te maken door onderstaand formulier in te vullen. Op dit formulier worden je basisgegevens gevraagd en een aantal vragen om inzicht te krijgen in je trainingsvoorkeuren. Dit zijn onder andere de gewenste frequentie van je trainingssessies, specifieke gebieden van het spel waar je je op wilt richten en of je de voorkeur geeft aan individuele sessies of trainen met anderen.

Kosten
Onze toewijding om cricketcoaching van hoge kwaliteit te bieden wordt geëvenaard door onze transparante prijzen. De kosten voor deelname aan ons persoonlijke cricket coachingsprogramma zijn €30 per uur. Dit tarief is zorgvuldig vastgesteld om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot coaching en faciliteiten van wereldklasse en weerspiegelt onze toewijding om je te helpen je cricketambities te bereiken en te overtreffen.

Volgende stappen
Na het indienen van het formulier neemt een van onze trainers direct contact met je op. In dit eerste gesprek zullen we de beschikbare opties onderzoeken en de meest effectieve manier bepalen waarop we jouw reis naar een betere cricketer kunnen vergemakkelijken.

Vul het volgende formulier in om je interesse voor deze unieke kans kenbaar te maken:

  BattingBowlingKeepingFieldingFitness IndividualGroup WeekdaysWeekendsBoth


  Veelgestelde vragen (FAQ)

  Wat maakt jouw persoonlijke cricket coachingsprogramma uniek in Nederland?

  Ons programma onderscheidt zich door de persoonlijke benadering, faciliteiten van wereldklasse en coachingstaf met indrukwekkende internationale ervaring. We richten ons op de individuele ontwikkeling van spelers en zorgen ervoor dat elke deelnemer aandacht krijgt die is afgestemd op hun specifieke cricketbehoeften en -doelen.

  Wie kan zich aanmelden voor de coachingsessies?

  Cricketliefhebbers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, zijn welkom in ons programma. Ook niet-VCC leden worden uitgenodigd om hun interesse te tonen! We richten ons op een breed scala aan leeftijden en vaardigheidsniveaus, waarbij we ons richten op persoonlijke ontwikkelingsplannen voor elke deelnemer.

  Hoe vaak worden de coachingsessies gehouden?

  Deelnemers kunnen hun voorkeursfrequentie voor trainingssessies kiezen wanneer ze het eerste interesseformulier invullen. Ons programma is zo ontworpen dat het flexibel is, zodat het geschikt is voor verschillende schema’s en inzetniveaus.

  Over welke cricketonderdelen gaan de coachingsessies?

  Onze coachingsessies behandelen alle aspecten van het spel, waaronder batten, bowlen, fielden en cricketfitness. We stemmen de inhoud van de sessies af op de collectieve behoeften van de groep en de individuele doelen van de deelnemers.

  Kan ik kiezen tussen individuele sessies en groepssessies?

  Ja, je kunt kiezen tussen individuele één-op-één sessies of sessies in kleine groepen. Je kunt je voorkeur aangeven op het interesseformulier en we zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen op basis van beschikbaarheid.

  Wat zijn de kosten van het coachingprogramma?

  Onze toewijding om cricketcoaching van hoge kwaliteit te bieden wordt geëvenaard door onze transparante prijzen. De kosten voor deelname aan ons persoonlijke cricket coachingsprogramma zijn €30 per uur. Dit tarief is zorgvuldig vastgesteld om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot coaching en faciliteiten van wereldklasse en weerspiegelt onze toewijding om je te helpen je cricketambities te bereiken en te overtreffen.

  Hoe meld ik me aan?

  Om je aan te melden, vul je gewoon het interesseformulier hierboven in. Een van onze trainers neemt dan contact met je op om verdere details te bespreken en eventuele aanvullende vragen te beantwoorden.

  Met wie kan ik contact opnemen voor meer informatie?

  Stuur voor meer informatie een e-mail naar wedstrijdsecretaris@voorburgcc.nl. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen met al je vragen over het programma.