Home » Nieuws » Peter Mook ‘Fieldmanager of the year’
Nieuws

Peter Mook ‘Fieldmanager of the year’

In een spannende eindstrijd werd op 24 november Peter Mook van de gemeente Leidschendam Voorburg gekozen tot Fieldmanager of the Year 2011.
Peter Mook was een van de zes genomineerden, maar hij blonk volgens de jury uit in zijn vak, omdat hij bij uitstek een vertegenwoordiger zou zijn van de “Fieldmanager nieuwe stijl” Die zou zich kenmerken door een gedegen kennis van zaken, zowel op het gebied van natuurgras als kunstgras, maar daarnaast ook in staat om zijn team en zijn omgeving te inspireren.

Uiteraard nodigden wij Peter uit in ons clubhuis om hem van harte te feliciteren. Peter is namens de gemeente de dagelijkse contactpersoon voor accommodatiezaken. VCC mag zich gelukkig prijzen met zo’n gelauwerd aanspreekpunt!

111201_Mook_en_Richard_small_v2

 

Wil je Cricket eens proberen?

VCC on Instagram

Ponting Wines Man of the Match and Man of the Weekend with fivers on Saturday and Monday Ryan Klein receives a  bottle of Ponting Wines 
@_RyanKlein @2islandwines
Ponting Wines Man of the Match and Man of the Weekend with fivers on Saturday and Monday Ryan Klein receives a bottle of Ponting Wines @_RyanKlein @2islandwines
1 dag ago
View on Instagram |
1/1