De plannen van de jeugdcommissie voor de start van 2020 (onder meer)

-OOK BESCHIKBAAR IN HET ENGELS-

In het midden van storm en regen proberen we er alles aan te doen om onze cricket harten kloppend te houden: de wintertraining is in volle gang en indoor toernooien zijn gepland of hebben al plaatsgevonden. In november namen een U11 en U13 team deel aan een KNCB-indoortoernooi en in maart hebben we een record aantal van vijf (1xU11, 2xU13 en 2x U15) teams in het jaarlijkse Flamingo indoor-toernooi. In de afgelopen weken hebben we veel nieuwe spelers verwelkomd bij de club, dus het is geweldig om ze straks in actie te zien.

Vorige week kwam het VCC-jeugdbestuur samen om het Flamingo-toernooi te plannen en voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen. Naast het plannen van de teams en het aanstellen van trainers, hebben we ook enkele ideeën bedacht om nieuwe jeugdleden naar onze club te trekken. Een van deze ideeën is om een ​​Bring-a-Friend training te houden op een vrijdag gevolgd door een gezellige avond voor de familie op de club. Klinkt leuk, toch?

Tour

Van donderdag 30 april – zaterdag 2 mei 2020 zijn we van plan om opnieuw een VCC-tour naar Zuidoost-Engeland (Kent, Surrey en omgeving) te organiseren. Vorig jaar namen we een U11-, U13- en U15-team en het was een groot succes. Overweeg om lid te worden via tour2020@voorburgcc.nl! Meer informatie volgt snel.

Startdatum outdoor training

In de afgelopen weken is ons een aantal keer gevraagd naar de startdatum van de buitentraining. Het antwoord is dat deze datum flexibel is en sterk afhankelijk is van het weer. Weet alleen dat we ook niet kunnen wachten. We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

This content is also available in: enEnglish