Home » Verslagen » Jeugd U14 » Prima wedstrijd U14, net verloren van Excelsior
Jeugd U14

Prima wedstrijd U14, net verloren van Excelsior

IMG_4978 (2)

15 mei 2016 – Bij een stand van 15 runs voor het verlies van vier wickets haden we Excelsior goed in de tang. Haris Mahmood pakte een wicket met zijn allereerste bal voor de U14! En ook Thomas, Guus en Aarav hadden een clean bowled.

Het daaropvolgende partnership van 61 runs werd gebroken door Annemijn, die topscorer Stan van Troost bowlde. Diens broer Jelte werd nog eens 19 runs later simpel gevangen door Michael  op het bowlen van Aarav (who took 2-13). Thijn, Stijn en Varun stonden lekker te fielden. Twee prachtige direct hits van Annemijn en Aarav en twee wickets van Floriaan (2-16) zorgde voor de eindscore van 140 runs.

Ook wij kenden echter een matige start, 45/5 na 12 overs. Thomas en Annemijn lieten zien hoe er moet worden gebat: altijd kijken voor runs, goed callen en snel runnen. Prachtig partnership van 46 tot Thomas (18) run out ging. Guus (18) pakte de draad goed op en maakte er met Annemijn 34 voor het zevende wicket. De overwinning kwam in zicht! Helaas werd topscorer Annemijn (24) gevangen en Guus gebowled. James showed character to bat at 11 despite a shoulder injury. We kwamen net elf runs te kort voor de winst. Een prima wedstrijd waarin iedereen een bijdrage leverde!