Home » Laatste nieuws » Rainy night in Amstelveen: ACC VRA te sterk voor U17

Rainy night in Amstelveen: ACC VRA te sterk voor U17

Op vrijdag 7 juni leek het een gok om Amstelveenwaarts te reizen. Code oranje viel mee, maar het bleef regenen. Toch squeezden we er nog 13 overs uit voor achten. Idee was een T20 te spelen, maar uiteindelijk besloten we er een 15-overpotje van te maken.

Onze start was goed met Annemijn die een superhoge skier vasthield. Wouter pakte een prima vang op point en Thijn ook al een hoge op eigen bowlen. Tobias ving er een over het hoofd. Zijn ‘celebration’ deed aan zijn vader denken, zo over de boundary! Gelukkig was de vang al voltooid. Stijn kreeg na een vang op een free hit en een nipte misser toch loon naar werken. Qua bowlen was Annemijn de beste met 2-7. Wouter en invaller Nirav waren redelijk zuinig. Thijn prima met een duidelijk betere actie nu en 2-23.

Wel bowlden we erg veel wides. 31 wides in 15 overs (dubbeltellers) betekent dat we iedere over een wide bowlen. Dat zou ons wederom duur komen te staan.

Tobias werd mooi gevangen op extra cover en zag zijn battinggemiddelde halveren van 144 (!) naar 72 runs. Babette (14) liet mooie square cuts zien alvorens ze werd gevangen. Bart (35) batte prima, maar ging helaas run out. Flo zag er goed uit maar ging ook al run out. Annemijn bleef met 11 not out, Nirav met 8. We gaven ACC VRA goed partij en met 17 wides minder zouden we deze pot hebben gewonnen! ACC VRA was nu de verdiende winnaar.

De gebruikelijke snack na afloop kon helaas niet worden geregeld, aangezien er een privéfeest in het VRA-clubhuis was. Een bezoek aan de McDonald’s in Hoofddorp maakte veel goed. Ze hebben het daar nog steeds over de legendarische eetlust van VCC U17.

Over de schrijver

Patrick de Leede