Home » Revanche tegen HCC 11-1 voor de U11 woensdag

Revanche tegen HCC 11-1 voor de U11 woensdag

De woensdagmiddagcompetitie is maar klein met slechts vier teams, gelukkig heeft HCC twee teams (chapeau!), zodat we op woensdagmiddag 24 mei wederom tegen een HCC team aan konden treden. HCC-1 zelfs en na de nipte nederlaag vorige week tegen HCC-2 vroeg iedereen zich af of dit team dan nog sterker zou zijn. Bovendien bleken ze bij aankomst best groot.

Andersom kwam ook HCC met de nodige vraagtekens naar de Groene Zoom. VCC is een gevreesd tegenstander en na de nederlaag vorige week zou VCC naar verwachting optimaal gemotiveerd aan de start verschijnen, zo vreesde men bij de Haagsche.

VCC mocht als eerste fielden en deed dat naar behoren. Hoewel er vier  boundaries moesten worden toegestaan, werden er ook 12 wickets genomen, waardoor HCC ondanks de 92 gescoorde runs uitkwam op 56 runs (uit is niet uit bij de U11, maar -3 punten). Dat kwam mede door het uitstekende fielden van Paul (een aantal mooie stops) en het keepen van Eddy die uitstekend inviel op de woensdag. Pick of the bowlers was Cedric met 4 voor 4 in 2.

Aan bat liet Tom zijn De Leede genen zien, en ook Alejo, Farhaan en Danial haalden de dubbele cijfers. Carlijn paste haar Dutch Lionesses skills met succes toe en verdedigde haar wicket met verve waar het moest en sloeg toe waar het kon. Een totaal van 129 runs waar toch nog 9 uitjes afgingen (dat is teveel voor dit team). Al met al een ruime overwinning in de stralende middagzon.

De lunch/snack na afloop was geweldig, de foto’s van vader Amer Khawaja zijn daar een mooi bewijs van en zo ging er wederom een mooie cricketmiddag voorbij waarbij alle jongens en meisjes van VCC en HCC weer veel hebben geleerd en genoten.

Scorecard

 

Over de schrijver

Richard de Lange