Home » Verslagen » Jeugd U14 » Solide cricket brengt VCC U14 eerste winst
Laatste nieuws Jeugd U14

Solide cricket brengt VCC U14 eerste winst

Na twee nipte verliezen stond nu VOC op het programma. De drijfnatte pitch op het kunstgrasveld werd met de BowDry bewerkt en dat leverde een redelijk bespeelbaar wicket op. Toch resulteerde de iets doorschietende bal in zeven bowleds en een LBW, wat maar weer bewijst dat we goed op het wicket bowlden! Overigens verstandig van captain Stijn om eerst te gaan fielden.

Aarav bowled beautifully, 3-11 off 6, but the undisputed star in our attack was Floriaan who claimed 5-15 off his 5 overs! Een alerte stumping van Michael maakte een einde aan de innings van VOC’s topscorer, en Oliver Horrocks kreeg de op een na beste batsman (die we eerder dachten run out te hebben) LBW.

Thijn en Guus openden goed (25/1/6), maar het grote werk kwam – net als vorige week – van Thomas en Annemijn, die lieten zien hoe je uitstekend kunt runnen tussen de wickets. Annemijn (33), die tot nu toe de battinglijst aanvoert, ging nog uit, maar Thomas maakte het bekwaam af met 34 not out. VCC U14 wint met zeven wickets.

Tags