Home » Nieuws » Stem op VCC 1 als Team van het Jaar!
Nieuws

Stem op VCC 1 als Team van het Jaar!

De Vliet Awards zijn de sport- en vrijwilligersprijzen in Leidschendam-Voorburg. Ook de prijzen voor 2020 worden uitgereikt, ditmaal vanwege de pandemie in een online uitzending op op vrijdag 12 maart 2021. De uitzending start om 19:30 uur en is te volgen via Facebook en het Youtube- kanaal van de gemeente Leidschendam-Voorburg.


Stem op VCC 1


Voor Vliet Awards kunnen clubs hun eigen kandidaten aandragen. Echter de jury kan ook zelf voordrachten doen. Zo werd VCC verrast door de jury, omdat ze hadden opgemerkt dat VCC op veel fronten positief in het nieuws komt. Uit het juryrapport:

Op alle (leeftijds)niveaus presteerde de club goed. In de kleine wereld van het cricket toonde VCC aan dat het tot de beste jeugdopleidingen, zo niet de beste cricketclub van Nederland, behoort. In het coronaseizoen 2020 speelden alle clubs met hun eerste team vooral met spelers van eigen bodem, terwijl het normaliter in de cricketwereld (net als in vele andere sportwerelden) de gewoonte is om spelers vanuit de hele wereld in te vliegen om kampioen te worden. Ten opzichte van andere topclubs in Nederland heeft VCC de meeste spelers aangedragen voor de verschillende Oranje-teams in de desbetreffende leeftijdscategorieën.

VCC 1 symboliseerde voor de jury in het Coronaseizoen de positieve ontwikkelingen binnen de club, vandaar de nominatie. Via de website van Vliet Awards  kun je op VCC stemmen.