Home » Laatste nieuws » Steun Club van 100 voor extra jeugdcoaching!
Laatste nieuws Junioren

Steun Club van 100 voor extra jeugdcoaching!

Beste VCC-supporters,

De Club van 100 is een informele groep VCC-supporters die aanvullende fondsen inzamelen voor professionele coaching voor de jeugdcricket van VCC. Wij willen op alle fronten de beste club van Nederland blijven.

En wat een fantastisch seizoen 2023 hebben we achter de rug! Hoogtepunten waren uiteraard het tweede nationale kampioenschap van ons eerste herenteam en de derde landstitel op rij van ons damesteam. Zaterdag 26 augustus 2023 was een ongekend feest met zo’n 450 toeschouwers en een prachtig resultaat!

VCC 2 (met veel jeugdspelers van eigen bodem) behield zijn positie op het op een na hoogste niveau, de Hoofdklasse. Onze meest veelbelovende jeugdspelers rijpen daar op een goed competitief niveau.

Ook onze jeugdteams deden goed mee, met een vaste gezonde jeugdafdeling waarin VCC in alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd is. Er was ook een nationaal kampioen in de categorie jeugd: U15-A!

Met uw hulp en steun willen we VCC nog beter, sterker en inclusiever maken.

Wij zijn u zeer dankbaar als u een bijdrage wilt leveren aan dit doel!

Dat kunt u doen op IBAN: NL34ABNA0967776902 op naam van ‘P. de Leede inzake Club van 100’ in Leidschendam (ABN Amro Bank Leidschendam-Voorburg).

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw steun. Het biedt al vele jaren uitstekende faciliteiten en coaching. Deze leiden niet alleen tot bovengenoemde klinkende successen, maar vooral tot de continuïteit van onze prachtige club.

Hartelijke groeten,

Tim & Patrick de Leede