Home » Stoere Gasten U9 B trekken de stijgende lijn door

Stoere Gasten U9 B trekken de stijgende lijn door

 

Op Vaderdag 2019 waren er om 900uur maar liefst 5 jeugd competitie wedstrijden tegelijk bezig op de Voorburg Cricket Club. Wellicht was dit de eerste keer, maar hopelijk niet de laatste keer.
Op het ‘Sparta” veld waren er zelfs twee U9 wedstrijden naast elkaar. De U9A speelde tegen een wat pover team van de Amsterdamse Cricket Club en de U9B speelde tegen de Kraaien van HBS.
Bij dat team deed zelfs de kleinzoon van de Legendarisch Pim van der Vegt mee. Dit kon de pret echter niet drukken voor de Stoere Gasten uit Voorburg of voor de Kraaien zelf.
Het team van Voorburg bestond deze week uit Uzair, Daan, Quinten, Rushab, Samanth, Mo, Geronimo en Benjamin. Bennie was echter een beetje te laat naar bed gegaan de avond voor de wedstrijd en was voornamelijk moe. Ben heeft eigenlijk alleen maar aan de kant gezeten met uitzondering als hij mocht bowlen.
Het gras was ietwat lang en spekglad door de dauw, waardoor er nogal wat glijpartijen ontstonden, maar ook deze bijkomstigheid was niet doorslaggevend op het resultaat van deze wedstrijd.
De Stoere Gasten uit Voorburg waren gewoon net een maatje te groot voor de Kraaien uit de Vogelwijk vlakbij het strand van Kijkduin. Zelfs de kleinzoon van oud Nederlands elftal speler en Erelid van HBS,Pim van der Vegt kon daar totaal niks aan veranderen.
Benjamin was uiteindelijk weer helemaal fit en wakker tijdens de lunch waar wederom de heerlijke aardbeien met slagroom op het menu stonden.
De progressie van deze Stoere Gasten gaat maar door, op het veld en naast het veld, zelfs tijdens de lunch, maar dan alleen als er aardbeien met slagroom zijn…

MN

Over de schrijver

Richard de Lange