Home » Junioren » De eerste weken voor de jeugd na de lockdown
Junioren

De eerste weken voor de jeugd na de lockdown

Ik ben net terug van wat klusjes op de club en de U11-training vindt plaats op ons veld. Zo geweldig om te zien hoe de meisjes en jongens zich amuseren en veel leren! Na een paar weken training kunnen we gerust zeggen dat de maatregelen die we hebben genomen om een ​​veilige training voor iedereen te garanderen, werken! Al was het in het begin even wennen met een andere exit en het ontsmetten van je handen voor en na de training. Ook het verzoek, om je auto niet voor de club te parkeren, maar gebruik te maken van de parkeerplaats van het Wellant College, wordt goed opgevolgd door de meerderheid van de ouders. Bedankt daarvoor!

We zijn veel dank verschuldigd aan ons geweldige trainers, die ervoor zorgen dat onze jeugd van U9 tot U17 / U19 zo vaak kan trainen als nu. Ik heb alle teams nu een paar keer zien trainen en ik kan eerlijk zeggen dat er een geweldige trainingsaanbod is bij VCC. Ook een woord van dank aan onze grondstaff. Al onze jeugdteams die kunnen trainen en dan ook nog vaak op een graswicket is een grote luxe die we nooit als vanzelfsprekend mogen beschouwen.

Als VCC-bestuur volgen we gretig de berichten die door onze regering zijn verzonden met betrekking tot Corona … zullen onze kinderen deze zomer nog “echt” cricket kunnen spelen? Ik hoop het zeker en in mijn hart geloof ik dat ze dat zullen doen!