Home » Laatste nieuws » Tom de Grooth en Bas de Leede over de captaincy van VCC 1
Laatste nieuws Algemeen

Tom de Grooth en Bas de Leede over de captaincy van VCC 1

Tom de Grooth (41) en Bas de Leede (20) ‘delen’ dit jaar de captaincy van VCC 1. Daarbij wordt Bas captain en Tom de ervaren en ‘soufflerende’ vice-captain. Bas deed al enige ervaring op met captaincy bij de MCC Young Cricketers.

Tom: “In een jaar met een kort seizoen en geen promotie/degradatie is dit dé kans om vooruit te kijken. Als speler/captain/coach met veel petten op is dit de ideale kans om een er ééntje weg te geven voor de komende maanden en een mooie kans voor Bas om te leren. Hij zal alle ruimte krijgen om zijn draai te vinden en zijn stempel te kunnen drukken. Daarin zal ik hem als coach met veel vertrouwen steunen. Ik kijk uit ook naar de ruimte die ik nu krijg om me meer bezig te kunnen houden met het opleiden en coachen van spelers in zowel het eerste als de andere teams.”

Bas: “Ik kijk er erg naar uit om dit seizoen de captaincy van Tom te mogen overnemen. Tom is met al zijn ervaring een geweldige speler/captain om dit seizoen veel van te leren en ik zal tijdens de wedstrijden dan ook zeker vaak gebruik gaan maken van zijn kennis.”

 

Over de schrijver

Patrick de Leede

1 Reactie

Geef hier je reactie
  • One of the top decision made by the board and Tom is a best person for this job with all his experience! I personally like that move. All the very best Bas.
    Journey starts from here towards National team.