Home » Junioren » Twee U13 teams zijn de indoorcompetitie enthousiast begonnen
Jeugd U13 Junioren Verslagen

Twee U13 teams zijn de indoorcompetitie enthousiast begonnen

Bij de peiling onder de U13 groep (zo’n 22 kinderen) of er misschien kinderen zin hadden om drie zondagmiddag wat wedstrijden te spelen, bleek al gauw een enorm enthousiasme. Zo groot dat we de KNCB vroegen of we niet twee teams in mochten schrijven. Dat mocht en dus togen zo’n 13 kinderen ouders en coaches (het is 6-a-side) op zondagmiddag 10 november naar de Houtrusthallen voor de eerste van drie rondes.

De opening was meteen een kraker: VCC 1 tegen VCC 2. Waar VCC 2 wat meer routine had, bleek de inzet van VCC 1 minstens zo groot. Hetgeen het best duidelijk werd gemaakt door Pranav die een prachtige eenhandige vang pakte al duikend tegen de zijwand.

Voor VCC 1 stonden er daarna nog ontmoetingen met VOC (verloren) en ACC (gewonnen) op het programma en VCC 2 zag zich nog geconfronteerd met VRA en en VOC: beide wedstrijden werden gewonnen en het plezier spatte er van af.

Dank aan de coaches Floris en Simon, scores Krishna en Neil en aan Bas voor het brengen en mee terugnemen van spel- en spelersmateriaal, het was een mooie middag waar er hier en daar serieus goed werd gecricket.