Home » Junioren » U11 woensdag op stoom tegen HBS

U11 woensdag op stoom tegen HBS

Op een wederom mooie zonnige middag reisde het U11 woensdagteam af naar HBS. Ook al scheen de zon volop, aan de kant in de schaduw was het met een windje van zee soms best fris. VCC begon met fielden. Cedric ging aan de slag als wicketkeeper en Alejo, Carlijn, Farhaan, Danial, Tom, Paul en Tijn in het veld. HBS begon rustig aan bat maar dat veranderde toen Joris en Ties gingen batten. Toen werden er een aantal mooie viertjes en zelfs een zesje geslagen door Daan. Onze bowlers deden hun best en uiteindelijk scoorde HBS in totaal 135 runs en met 9 uitjes kwam de score op 108 voor HBS. Aandachtpuntje is het aantal wides, in totaal 26.

Na wat water voor de spelers en berekenen aan de kant van de scorers, ging VCC batten. Tom en Cedric begonnen en legden de basis voor een goede score met samen 52 runs. Carlijn durfde uiteindelijk de weddenschap om een ijsje niet aan voor het aantal 6-jes dat ze ging slaan maar haalde wel een persoonlijk record met vijf viertjes. Paul en Tijn sloten af. Het aantal runs stond toen inmiddels op 168 en met maar 3 uitjes kwam de score op 159.

En toen was het tijd voor de versnaperingen. ‘Best lunch ever’ werd er geroepen door een van de kinderen. Het was weer een mooie sportieve cricketdag. Na afloop schijnen er ook mensen de zee in te zijn gedoken omdat die zo lekker dicht bij HBS is.

 

 

 

 

Over de schrijver

Richard de Lange