Home » Laatste nieuws » U15 Red laat coach zien hoe Rood en Wit te verslaan

U15 Red laat coach zien hoe Rood en Wit te verslaan

Terwijl hun coach Steff met VCC-2 worstelde op het hoofdveld tegen Rood en Wit, werkte U15 Rood hun wedstrijd tegen dezelfde tegenstander al af in 14 overs op veld 3...

U15 Red laat coach zien hoe Rood en Wit te verslaan Helaas stond onze U15-wedstrijd tegen Rood-Wit/Bloemendaal op het kunstgrasveld gepland, waar de temperatuur nog enkele graden hoger was. Bloemendaal won de toss en begon verrassend te batten terwijl het niet al te warm was. Ons team liet een enorme verbetering zien bij het bowlen. Het aantal extra’s was vandaag erg minimaal. Een snel wicketverlies van een van hun openers gaf het zelfvertrouwen van het team een boost. Nadat de tweede opener was uitgeschakeld met een respectabel aantal van 24 runs, ging het heel snel. De laatste 4 wickets werden genomen zonder dat er ook maar één run tussen zat. Bloemendaal/Rood en Wit all out binnen 18 overs met een totaal van slechts 59.

Terwijl de temperatuur ondertussen echt tropisch was, begon ons team met batten. Onze openers Aryan en Ger hadden de klus al bijna geklaard. Maar toen ze allebei gebowld waren en even later hetzelfde gebeurde met Atharva, leek het erop dat Bloemendaal niet te gemakkelijk wilde opgeven. Met ons nieuwe talent Pragnay op het veld, gesteund door Manoj, was het duidelijk dat VCC er alles aan deed om de wedstrijd uit te spelen voordat het te heet werd. Binnen 15 overs klaarden ze de klus. Ze waren net op tijd terug in het clubhuis om hun coach Steff te zien spelen met VCC-2 tegen Rood en Wit. Terwijl ze genoten van een heerlijke lunch, waren ze er getuige van hoe hun coach niet hun goede voorbeeld kon volgen door Bloemendaal/Rood en Wit combo te verslaan.

Over de schrijver

Rob Pijnenburg