Home » Laatste nieuws » U17: Aryan, Philippe en Wouter wedijveren om Man of the Match Award

U17: Aryan, Philippe en Wouter wedijveren om Man of the Match Award

HCC is altijd een lastige tegenstander en daarbij werden we nu ook nog eens geplaagd door de afwezigheid van Babette, Stijn en Floriaan. Toch stonden er negen min of meer uitgeslapen cricketers, van wie de meesten op tijd 😊.

Verloren toss betekende eerst fielden en dat ging wisselend. Matige overs werden afgewisseld met uitstekende, zoals een maiden van Michael Bacon en een wicketmaiden van Jasper le Rûtte. Maar even terug naar het begin. Na 12/0/1 herpakten we ons (b Guus, 31/1/7) en 62/2/12. Toen pakte Jasper een cruciale caught and bowled (Dietmar). Boris Gorlee batte heel goed, maar werd na 64 runs gestumpt door Flip op het bowlen van Nehaan. Ook onze andere spinner, Aryan, was succesvol door opener Sebo te bowlen. 140/5 en 145/6, en we waren back in the game. Ons geheime wapen Wouter, die heel venijnige inswingers bowlt, nam een wicket met zijn eerste bal en sloeg daarna nog twee keer toe. 3-17 was het resultaat, super gebowld. En als team goed teruggeknokt!

176 leek een redelijke score en rechtvaardigde dat wij met twee ‘top guns’ onze innings begonnen. Foutloos batten van Flip en Aryan, die HCC alle hoeken van het veld lieten zien. Aryan is veel beter gaan runnen en Flip heeft (sinds hij bij een echte topclub zit) een enorme progressie doorgemaakt. We moeten een ledenstop invoeren, anders wil iedereen naar VCC. De schoten van beide heren waren een lust voor het oog; bij Flip vooral de cover drives en lofted straight drives, en bij Aryan de wristy, goed geplaatste on drives. Lang verhaal kort, Aryan 85* en Flip 65*. VCC 180/0/20!! VCC 2 punten, HCC 0 punten.

 

Over de schrijver

Patrick de Leede