Home » Laatste nieuws » VCC 1 vergeet zichzelf te belonen tegen VRA
Verslagen VCC 1 Laatste nieuws Twenty20 Verslagen

VCC 1 vergeet zichzelf te belonen tegen VRA

In de derde ronde van de T20-competitie hield VCC 1 (met acht invallers) VRA knap op 113. Helaas verzuimden de batters dat totaal te chasen. Tegen Excelsior was VCC vervolgens kansloos.

VRA miste Vikram Singh, Nidamanuru en Dutt (Oranje). Bij VCC was de averij nog veel groter: zes internationals ontbraken en daarnaast Engelbrecht en Nieuwoudt. Toch was VCC lange tijd de bovenliggende partij. In de tweede over pakte Nehaan Gigani een straightforward catch op deep square (5/1). Lefthander Tyler van Luin werd weliswaar simpel gedropt, maar het bleek geen dure misser, want met een bijna identieke skier kreeg Mees van Vliet alsnog het wicket dat hij verdiende (13/2). Ook Johan Smal (40) kreeg een tweede en zelfs een derde leven voordat Mulder hem cleande.

Het vangen van VCC ging in deze fase door de ondergrens. Toch kwam VRA niet verder dan 113/5. Sajjad Kamal blonk uit met 3-13. Battend kwam VCC niet uit de verf. Na 43/1 werd het 46/5. Het eindtotaal van 94 kende in Laurens Boissevain (23) zijn topscorer.

Excelsior sterker

Excelsior, dat wel op volle sterkte kon aantreden, bowlde gedisciplineerd en hield VCC op slechts 97/7 (Musa Ahmad 29). Zoals te verwachten was, kwamen de Schiedammers niet in de problemen. Michael Hart was heer en meester met 52.

Foto: Lorenzo Ingram van Excelsior haalt uit voor vier runs (foto: Catch of the Day BV)