Home » Nieuws » VCC 4 – Concordia 1
Nieuws

VCC 4 – Concordia 1

 Vcc 4 96-2 (14.1 overs, A. Aziz 32*, S. Butt 19, A. Javed 1-23) BEAT Concordia 91 a.o. (31.2 overs, R.D’Mello 15, A. Javed 11, Anu M. 3-16) by 8 wickets.

 Zondag 3 juli en ja hoor weer een overwinning voor VCC 4!

Op deze geweldige zondagmiddag, de dag dat VCC 5 op het hoofdveld mocht spelen en wij op het geweldige *ahum ahum* 2e veld, heeft VCC 4 een overtuigende overwinning geboekt op Concordia 1. 

Na de toss gewonnen te hebben besloot Saqib de tegenpartij eerst te laten batten op de niet altijd zo betrouwbare (wisten zij niet) 2e pitch van VCC. Er valt eigenlijk niet zo heel veel te vertellen over deze wedstrijd, behalve dat deze eigenlijk al in de eerste 10 overs gespeeld was. 

Concordia dat redelijk top-heavy bat, verloor haar beste batsman bij een stand van 5 runs, en de andere opener uiteindelijk op 45 runs, maar tussen en na deze wickets werd er nooit echt gestart met runs maken. Kashif (2), Sono (1), Waqar (3 in zijn comeback-match) en Anu (3) verdeelden 9 wickets en er was nog een run out. De Concorida batsmen begrepen niet helemaal dat je  op ballen op je wicket niet per sé across the line moet uithalen, er gingen er dan ook 4 bowled, 1 stumped (great ball by Anu), 1 LBW, en 2 gevangen die voor the big shot gingen. Dit neemt niet weg dat onze bowlers heel goed hebben gebowled, en zich ook aan hun veld hielden bij het bowlen.

Nja nadat zij er 91 hadden mochten we, na zoals altijd een goede lunch van Rizwan, de runs gaan aftikken. Dit deden we met behulp van de wides (23) dan ook gemakkelijk. Hun bowlers hadden volgens mij niet helemaal het idee waar ze nou moesten bowlen op de mat (recht op het wicket ofzo misschien?). Onderweg naar hun score stond David nog wel in de weg van een rechte bal (LBW), en ging Saqib uit voor 19. Punit bleef echter staan (16*) en Atif maakte, zoals gewoonlijk, de innings af met een paar harde zessen (32*). 

Al met al een hele goede team-prestatie. Volgende week uit tegen QUICK 3!