Home » VCC 4 – Hermes 3 (08/05/2022)

VCC 4 – Hermes 3 (08/05/2022)

Onze eerste wedstrijd was op zondag 8 mei. De wedstrijd was tegen de club hermes dvs3.
Wij zouden om 13:00 beginnen, maar de Hermes was nog niet compleet. Er misten namelijk 4 spelers. De captain van Hermes had toen de jeugd gevraagd of zij mee konden doen aan de wedstrijd. De spelers van de jeugd waren uiteindelijk om 13:15 aangekomen. De wedstrijd werd daarom om 13:15 gestart.

Kalyan won de toss en koos om te beginnen met batten. Samrit en Amiet begonnen met openen. In de eerste over van de wedstrijd viel al een wicket. De tegenpartij ving de geslagen bal van Amiet De bal ging namelijk recht naar de bowler. Amiet kon gaan douchen. Kaushal ging in op nr 3. Na 2 overs werd de geslagen bal van Kaushal ook gevangen. Mirweis ging in op nr 4. Kaliyan en Mirwais hadden een mooi partnership van 56 runs. Dat bracht de andere spelers die nog moesten gaan batten veel vertrouwen. Uiteindelijk werd de bal van Mirwais gevangen door de tegenpartij. Retesh ging na 1 over uit. Op nr 7 kwam Mo in die na 2 mooie 6en de kleedkamer kon opzoeken. Madhu en Arsalan hadden een mooi parnership van 70 runs dat bracht ons een totaal op van 204 runs. Wel jammer dat we 40 overs niet hebben uitgebat.

Na een heerlijke lunch konden wij gaan fielden. Arsalan en Madhu begonnen de opening met bowlen. We begonnen goed aangezien de tegenpartij weinig runs had gemaakt, maar toen de batsman eenmaal bleef staan kwamen de runs vanzelf. Keurig bleven zij staan en de slecht gegooide ballen straften ze af. Uiteindelijk maakte Hermes in de 38e over de 205e run. Wij hebben helaas verloren, maar leerden veel van de wedstrijd.

Over de schrijver

Floris de Lange