Home » Damescricket » VCC hofleverancier winterselecties Dutch Lionesses
Nieuws Damescricket Dutch Lionesses

VCC hofleverancier winterselecties Dutch Lionesses

Het NL Dameselftal dat in 2015 de WK Kwalificatie in Thailand speelde met daarbij Babette de Leede (st in het midden), Juliet Post (rechts naast Babette), Esther Corder (zittend links), Cher van Slobbe (zittend 3e van rechts)

 

De KNCB heeft de selecties bekend gemaakt voor de wintertrainingen van de Dutch Lionesses U13, U15 en de senioren (16+). VCC is bijzonder goed vertegenwoordigd met maar liefst 11 speelsters.

In de U13 zijn dat Carlijn van Koolwijk en Rosalie Lawrence, in de U15 Merle Overmeire en Donna Polet en in de senioren Babette de Leede, Esther en Julia Corder, Annemijn van Beuge, Caroline de Fouw, Juliet Post en Cher van Slobbe.

Het in 2011 gestarte initiatief dat op de lange termijn moest voorzien in een toekomst op VCC voor de meiden die toen ca. 11 jaar oud waren, kan daarom ook een groot succes worden genoemd, nu dus o.a. ook leidend tot de officeuze titel van hofleverancier van de KNCB, aldus hun websitebericht.

Alle meisjes en dames heel veel plezier en succes op weg naar een plaatsje in de definitieve selecties in de teams van de zomer 2019!

“Cricket, juist voor jou!” is de slogan waarmee VCC nog meer kinderen aan het cricketen wil krijgen, jongens maar zeker ook meisjes. Om het unieke karakter van cricket te beleven, de meest individuele teamsport, die gezellig is en fanatiek, respectvol en competitief, technisch maar ook strategisch, voor renners en denkers. Kijk hier voor meer info.