Home » Algemeen » VCC-icoon ziet Abraham
Nieuws Algemeen

VCC-icoon ziet Abraham

Hij maakte op zijn 14e z’n debuut in VCC 1, maakte dat seizoen 15 runs en voegde daar in de jaren erna nog 16,855 runs namens VCC aan toe. Hij is nog steeds recordinternational met 237 interlands. Speelt jaarlijks nog een enkel potje, maar besteedt inmiddels ook veel aandacht aan het opleiden van de volgende generatie. Zonder overdrijven kunnen we toch wel stellen dat hij het boegbeeld van VCC is en een van de vaandeldragers van het Nederlands cricket.

Vandaag behaalt hij een andere mijlpaal: 50 not out. Coach, speler, vader, man, cricketlegende: Tim namens heel VCC van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag en we hopen nog jaren van je te kunnen genieten met het fantastische werk dat je voor ons doet. Geniet er van met vrouw en kinderen!

 

Over de schrijver

Richard de Lange

1 Reactie

Geef hier je reactie
  • Beste Tim. Van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag. En bedankt voor al het moois dat je ons allen hebt gegeven. En dat was heel veel wat jij allemaal hebt laten zien. Als oud lid kan ik je zeggen erg trots op je te zijn op jouw fantastische prestaties.Ik geniet nog steeds “. na” wens je succes met het opleiden van nieuw talent etc.ect.etc. Feliciteer tenslotte de gehele familie de Leede van harte geluk met Tm ‘ s verjaardag. Have A god day” hartelijke groeten jan kors