Home » Evenementen » VCC sluit seizoen af met grootse familiedag
Nieuws Evenementen

VCC sluit seizoen af met grootse familiedag

Om het wat bekorte seizoen -dat eigenlijk pas op 1 juli echt begon- toch heel goed af te sluiten werd er onder impuls van Barbera Boissevain en José de Leede op vrijdagmiddag 17 september een familiemiddag georganiseerd. Vanaf 17.00 uur werd door families tegen 8-a-side tegen elkaar gespeeld. En als je geen De Leede heette, mocht je ook samen met een andere familie een team vormen … Zo was er o.a. -in het donkerblauw- de Van Beuge/Nota/van Koolwijk combinatie, in het paars de Uzair/Sharma/Mahadevan combinatie, in het beige de De Grooth/ (Aarav) Patil/ Nottle combinatie en in het lichtblauw de Mosies/van Schijndel/Van Wissen/Yalini/Samanth/Mahanth combinatie.

Er hadden zich maar liefst 115 mensen aangemeld en op de dag kwamen er gezellig nog een paar aanwaaien, die natuurlijk ergens werden ondergebracht. De ouders ondervonden hoe lastig het is om een bal te raken, de kinderen compenseerden voor hun onbeholpenheid en de score werd weliswaar bijgehouden, maar verder niet gecomuniceerd. Het was vooral veel fun en na het spelen werd er genoten van een heerlijke maaltijd van Lasani.

Het was fantastissch om zoveel mensen te zien genieten van een laatste kans om buiten te cricketen in het seizoen 2021. Een enorm woord van dank aan de organisatie!