Home » Junioren » VCC U11-2 bindt ook Quick aan de zegekar

VCC U11-2 bindt ook Quick aan de zegekar

Op zondag 4 juni om 09:00 sharp stond voor U11-2 een wedstrijd uit tegen Quick op het menu. Acht goed gemutste VCC’ers onder leiding van coach Tim de Leede. Tegenstander Quick had er zelfs 9! Captain Eddie ging tossen met de captain van Quick. Uiteraard won Eddy de toss , jammer dat er geen punt was voor het winnen van de toss vond Eddie, en besloot als eerst te batten.  Alejo vindt het veld wel erg klein : een makkie zegt hij!! VCC team is ervan overtuigd dat er een regen van 4tjes en 6jes gaat vallen. ” He Farhan je moet minimaal 3 zesjes slaan ” ( whahahaha).

Cedric en Tom zijn de openings batsmannen en beginnen goed ondanks dat het veld nat is tot de ergernis van iedereen omdat de bal telkens net niet de boundary haalt. Desalniettemin lukt het Cedric om 2 en Tom om 1 viertje te slaan en als duo 26 runs van het bat binnen te slepen.

Volgende koppel is Carlijn en Alejo. Ze hebben er zin in en halen als duo 18 runs.

Terwijl het volgende koppel bezig is aan de warming-up treden er een aantal spelers als coach op vanaf de boundary, goed bedoel uiteraard!! Eddie en Paul doen het zeer goed, Eddie 2 viertjes en het callen tussen deze twee spellers was excellent. Samen ook goed voor 18 runs.
Farhan en Miraj komen als laatst en proberen uit elke bal wel een run te scoren met duo totaal van 23 runs. Inclusief al die extras en minus de 3 outs is de score van VCC 116!!
Jammer dat de door Alejo voorspelde regen niet gevallen is.

Captain Eddie bowled als eerste op de batsman van Quick. Er werd door het gehele elftal uitstekend gefield. Alle spelers bowlden super goed, fantastisch om te zien dat er qua byes, leg byes en no balls zeer weinig werd weggegeven. Beetje bijschaven wat de wides betreft.

Cedric achter de stumps was ook in vorm wel zeker 5 stumpings en daarnaast 11 run-outs door de rest om maar wat te noemen.

Al met al dus (achteraf gezien ) een heel simpele overwinning voor VCC U11-2 met 116 runs en Quick 36.
Volgende week spelen we thuis tegen VOC.
Tot volgende week!

-RM

Over de schrijver

Richard de Lange