Home » Verslagen » VCC U11-2 wint de weekendpoule harde bal

VCC U11-2 wint de weekendpoule harde bal

Na een gezellige laatste training op vrijdag met een overheerlijke en zeer geslaagde potluck als afsluiter, was VCC U11-2 op zaterdag 8 juli alweer vroeg op de club aanwezig. De laatste wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen VOC. Omdat het U11-1 team ook nog tegen VOC moest spelen, maar beide teams lichtelijk onderbezet waren, werd er uiteindelijk een ingenieuze constructie bedacht om beide wedstrijden tegelijk te spelen.
Zo hebben Bo en Tijn het U11-1 team versterkt en moesten sommige VOC-spelers vanuit het fielden bij de ene wedstrijd zo door met batten in de andere wedstrijd!

VOC begon met batten in de wedstrijd tegen de U11-2 en de jarige Carlijn mocht de VCC veldopstelling bepalen. VOC heeft een mooi staaltje batten laten zien met veel viertjes en kwam daarmee op 107 runs. Met 7 wickets aftrek kwam het aantal te evenaren punten uit op 86.

Bij VCC beten Farhaan en Miraj de spits af en waren samen goed voor maar liefst 38 punten. Eddie en Paul volgden met 22 punten, waarbij Eddie een paar mooie viertjes scoorde in de verre hoek. Als derde paar batten Alejo en Carlijn, die samen 36 punten maakten. Tom en Cedric sloten af met 31 punten en daarmee kwam het totaal aantal runs op 163.
Echter, hier moesten nog behoorlijk wat wickets (14 stuks) van afgetrokken worden en daarmee kwam de eindstand op 121.

Een mooie laatste wedstrijd met als afsluiter een prachtige kampioenstaart!
Gefeliciteerd U11-2 en een fijne zomervakantie voor iedereen!

-SK

Scorecard

Over de schrijver

Richard de Lange