Home » Junioren » VCC U11 (woe) veel te sterk voor HCC U11-1

VCC U11 (woe) veel te sterk voor HCC U11-1

Nadat op dinsdagavond al tegen het andere woensdagteam van HCC vernietigend was uitgehaald, kenden de 7 jongens en het meisje van het VCC woensdagmiddagteam ook weinig genade met de andere zes van HCC die op 5 juli naar Westvliet waren getogen. De verschillen waren in alle opzichten te groot. Niet alleen numeriek, want dat kon -door bij hen wat mensen extra te laten batten- nog wel worden opgelost, maar vooral in vaardigheid. Ons fielden, batten, callen en bowlen was zeer verzorgd. Tijn bowlde uiterst zuinig, Bo (met inmiddels weer een paar potjes in de benen) fielde als een leeuw, Cedric stond goed te keepen en was wederom topscorer met het bat, Miraj produceerde zijn tweede hattrick van het seizoen, Alejo gooide twee direct hits van meer dan 10 meter afstand en nam vier wickets, Farhaan en  Danial namen elk drie wickets (allen in slechts 3 overs) en Carlijn bowlde keurig netjes door in drie overs maar 1 wide te gooien en geen no-balls.

Het team is in de woensdagmiddagcompetitie maar tegen 1 nederlaag opgelopen (nipt). Alle kids hebben heel het seizoen veel profijt gehad van de wintertrainingen en zijn in de competitie (voor het eerst met harde bal) alleen nog maar beter geworden. Dat bleek ook wel, want het team waarvan vroeg in het seizoen verloren werd, werd verderop in de competitie twee keer met ruime cijfers verslagen.

Volledig terecht hebben ze de woensdagpoule dan ook gewonnen en het ziet ernaar uit dat ook de weekendpoule gewonnen gaat worden. Het team kijkt reikhalzend uit naar de kruisfinales na de vakantie tegen o.a. ACC 1.

Scorecard

 

Over de schrijver

Richard de Lange