Home » Verslagen » Jeugd U14 » VCC U14 wint verrassend van Sparta
Jeugd U14

VCC U14 wint verrassend van Sparta

160828 annemijn 24 v sparta

In de beste wedstrijd van het seizoen liet VCC U14 zien zich geweldig te hebben ontwikkeld. Sparta is op papier een maatje te groot voor ons. Toch trokken wij aan het langste eind en daar was niets op af te dingen.

Oliver had pech en ging run out. Guus werd cb gegeven (accepteren!). Annemijn opende sterk met een mooie 24. Pranay, Michael (run out door een direct hit) en Floriaan maakten ieder zes runs. Tanay was on fire with a well made 29 off only 19 balls. 125 uit 25 overs was een goede score.

Guus begon sterk met 0-5 in 2 overs, waaronder een maiden. Floriaan startte met twee wides maar nam daarna het cruciale wicket van Dev die er vorige keer 50 maakte tegen ons. Die klap kwam Sparta niet meer te boven, want op 93 was het wederom Floriaan die hun topscorer Aadit prachtig ving op deep cover op het bowlen van Thijn, die 2 voor 8 nam. Ook Aarav 2-12 in 3 bowlde uitstekend. Vijf bowlers namen ieder een wicket, onder wie Thomas en Stijn. Sparta was 98 all out en VCC de verdiende winnaar. We horen nu bij de beste drie U14-teams van Nederland! We have more games on September 4 and 11.