Home » Junioren » VCC U15 verslaat opnieuw Bloemendaal
Algemeen Junioren Jeugd U15 Verslagen

VCC U15 verslaat opnieuw Bloemendaal

In de vroege morgen van zondag 16 juni stond het VCC team al weer te trappelen om te spelen. Dit keer weer tegen Bloemendaal, maar nu speelden we thuis. Tot onze grote teleurstelling speelden we niet op de hoofdpitch, maar op het tweede veld.

Bloemendaal kwam met veel moed aanzetten en was vastberaden om te winnen. Wij hadden vandaag twee invallers uit de U13 bij ons om ons team aan te vullen: Shirsak en Danial. Onze captain was dit keer Tobias en na de toss verloren te hebben begonnen wij in de eerste inning met fielden.

De openende batsmen waren van Bloemendaal dit keer Frederik en Noah. En bij ons begon met bowlen Jacobus. Zijn eerste over ging ondanks dat we even in moesten komen best goed, maar twee wides en vier dotjes. Daarna was Nirav aan de beurt. Hij had ook een goede over met maar één viertje en vijf dotjes. Zij namen toen allebei in hun derde over een wicket. Shirsak begon daarna met bowlen en nam toen in zijn eerste over al een wicket. Omdat hij het zo goed deed heeft hij in totaal 5 overs gebowld en maar liefst 4 wickets genomen. De rest hield het toen ook strak, en Sachall en Hidde bowlden toen ook allebei nog een wicket.

Met al het harde werk van Bloemendaal zetten ze uiteindelijk een goed target neer van 120 runs. Na een korte pauze was VCC aan de beurt om te batten. Wij kozen als openende batsmen Haris en Ahan. Dit deden we omdat zij goed wisten hoe ze er zo lang mogelijk in konden blijven staan en snelle runs te maken.  Het lukte, ze bleven er tot de 42e en 46e bal in staan. Maar jammer genoeg maar voor 14 en 4 runs. Wat wel hielp waren de extra’s die Bloemendaal bowlden. Daarna kwam Jacobus in en hij wist er 17 te maken. De rest van de batsmen maakten ook weinig, dus het zag er slecht uit. Maar toch, door een paar prachtige shots van Nirav, een prachtige zes van Sachall en een sterke 15 van Tobias samen met de extra’s werd het target toch nog in de 22ste over behaald, met 123 runs. Deze winst is weer binnen dus op naar de volgende tegen Kampong op hun eigen veld.