Home » Algemeen » VCC U17 overtuigt tegen Quick: 185 – 56

VCC U17 overtuigt tegen Quick: 185 – 56

Op bijna lle niveaus binnen VCC zijn de wides een ‘major concern’ en ik durf zelfs de stelling aan dat vele wedstrijden worden beslist op de extra’s. Reden voor coach Matt om er extra aandacht aan te geven. En met resultaat: op Quick werd een ruime overwinning geboekt.

Gelukkig wonnen we de toss en konden we gaan batten. Babette was dit seizoen nog een beetje aan het ‘strugglen’, maar dit weekend zette ze daar een dikke streep onder met 43 bij de Dames op zaterdag en een uitstekende 74 not out in de U17. Ze zag drie partners goedkoop vertrekken, maar Jens (22 in 20 ballen, 1×6) en Stijn (25 in 23 ballen, 1×6) speelden positieve en aanvallende innings waardoor ons eindtotaal werd bepaald op 185 runs.

Annemijn 3-14 en Wouter 3-8 (!) waren vandaag de sterren bij het bowlen, terwijl  Flo en Thijn zuinig waren. Quick had de pech dat we geweldige vangen vasthielden. Vooral die van Jens op mid on was een wereldvang. Verder Thomas, Bart, Babette en Stijn. Quick kwam tot 56 all out.

Hiermee staan we op een mooie vierde plaats. Op 29 juni spelen we thuis tegen VOC en op 6 juli uit tegen HCC. Houd s.v.p. mail en app in de gaten.

 

 

Over de schrijver

Patrick de Leede