Home » Laatste nieuws » VCC U18 verliest in laatste over van Bloemendaal/ Rood en Wit

VCC U18 verliest in laatste over van Bloemendaal/ Rood en Wit

Eerstbattend maakten we een mooie 216 dankzij uitstekende innings van Babette, Michael (halve century) en Floriaan. Het was bloedheet, het veld was gortdroog en snel, en de pitch aan de Donkerelaan was goed. Het grondfielden en vangen van Bloemendaal/R&W was matig en daar profiteerden wij van.

Aangezien de U18 met negen spelers speelt, kom je als captain en bowler standaard twee fielders te kort. Aanvallen en hopen op de vang of toch maar de boundaries dicht zetten? Aangezien ze zeven runs per over moesten maken, kozen we logischerwijze voor het laatste.

Toch wist BRW vaak de boundaries te vinden omdat er te veel losse ballen werden gebowld. De keeper/ batsman (93) speelde een prima innings waar niet zo veel op af te dingen viel. Na twee wickets in de middle order (o.a. goed spell van invaller Jamie) was er hoop, maar de nummers 6 en 7 hielden zich niet in en brachten in de allerlaatste over de winst bij de thuisploeg en hun Haarlemse vrienden. Vangen voor Stijn 2x en zijn zus Babette 2x.

Een mooie wedstrijd voor de neutrale toeschouwer!

 

 

 

Over de schrijver

Patrick de Leede