Home » Laatste nieuws » VCC U18 verslaat HCC; Annemijn 5-9!

VCC U18 verslaat HCC; Annemijn 5-9!

In het verleden waren onze resultaten tegen HCC nogal wisselvallig. Dikke winst versus afgetekende nederlagen. En meer dan eens streden deze twee clubs in de Haagse regio om de landstitel in de U17-klasse.

HCC wilde fielden op het natte veld en wij batten, dus dat was simpel. Michael Bacon (17) en Bart Foget (26) openden goed (32/1/7), tot Michael run out ging. Annemijn en Bart gingen na een tijdje wat brutaler callen en runnen en maakten er 58 voor het derde wicket, waaronder de shot of the day, een straight drive van Annemijn (27).

Guus liep op alles en kwm ermee weg, een prima 19 uit 22 ballen. Ook Floriaan, Thijn en Thomas deden precies wat de wedstrijdsituatie vroeg. Toch nog 162 runs waarvan meer dan zestig in de laatste tien overs.

Wouter bowlde een indriftende bal diep in de stokken die ook nog een beetje laag bleef. HCC-topbatsman plumb LBW en HCC 10/1 in de vijfde over. De andere opener speelde een knappe innings, maar kreeg geen steun van zijn teamgenoten, mede dankzij ons uitstekende grondfielden. Annemijn wandelde met speels gemak door de Haagse middle order en eindigde met 5-9! Bart, Stijn, Michael en tweelingbroer Thomas hielpen haar daarbij met prima vangen. Thijn en Thomas beiden zuinig en effectief met 1-12.

HCC 110 all out en VCC de (dit keer) terechte winnaar.

 

Over de schrijver

Patrick de Leede