Home » Nieuws » VCC verwelkomt nieuwe sponsor in Werker Notariaat
Nieuws Sponsoren

VCC verwelkomt nieuwe sponsor in Werker Notariaat

BETROKKEN & BETROUWBAAR

Met bijna 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van familie- en erfrecht en ondernemingsrecht is Werker Notariaat niet meer weg te denken uit Den Haag. Inhoudelijk sterk, maar ook persoonlijk, menselijk en laagdrempelig. Een team gedreven professionals helpt u graag bij het opstellen van bijvoorbeeld (levens)testamenten,  huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst, schenkingen en de afwikkeling van een nalatenschap. Ook voor het oprichten van een BV, NV, stichting of vereniging, het afsluiten van een hypotheek of de overdracht van een woning staan wij u graag bij. Mocht u een vraag hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u wellicht een beetje op weg kunnen helpen. En mocht u niet in staat zijn om naar ons kantoor te komen, dan komen we graag naar u toe.

Meer informatie over onze dienstverlening, ons kantoor en team vindt u op onze website www.werkernotariaat.nl of volg onze Facebook pagina.

 

Vanaf dit jaar dus ook sponsor van Voorburg Cricket Club. We hebben inmiddels al wat zaken gedaan. Matthijs Werker is ook al aanwezig geweest bij de T20 Finaledag in september en zal vast in 2021 vaker te zien zijn op Westvliet. Spreek hem gerust aan voor zaken op het gebied van familie- en erfrecht en ondernemingsrecht.