Home » Laatste nieuws » VCC vindt in AdeptView een nieuwe hoofdsponsor
Laatste nieuws Sponsoren Bestuurlijk

VCC vindt in AdeptView een nieuwe hoofdsponsor

De landskampioen in het cricket bij de mannen en vrouwen is bijzonder trots dat het in het Utrechtse IT-bedrijf met Indiase roots een nieuwe hoofdsponsor heeft weten te vinden. Beide partijen zijn een overeenkomst voor drie jaar overeengekomen. Het bedrijf zal optreden als IT- partner van VCC en te zien zijn als hoofdsponsor op de shirts van alle VCC-teams.

AdeptView is een internationaal digital engineering- en consultancybedrijf uit Utrecht. Ze richten zich vooral op dienstverlening voor Europese banken, verzekeringsmaatschappijen, onderwijsinstellingen, de hospitality en publieke sector. Het bedrijf levert advies dat en maakt applicaties die erop gericht zijn om technologie te creëren die helpt uitdagingen aan te pakken, waarmee bedrijven en overheden worden geconfronteerd. AdeptView heeft zijn offshore centrum in India en operationele centra in Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Murugesh Ramachandran, CEO van AdeptView: “Met onze Indiase roots is het niet vreemd dat wij een enorme passie hebben voor cricket. Diezelfde passie zien wij ook terug bij VCC. VCC is een van de toonaangevende cricketverenigingen in Nederland en wij geloven dat wij via VCC een aantal bedrijfsdoelstellingen kunnen bewerkstelligen. We kijken naar uit om met iedereen in en om VCC samen te werken. Naast de exposure willen we bijvoorbeeld de schitterende accommodatie van VCC ook graag benutten voor een aantal interne of klantevenementen”.

Richard de Lange, voorzitter VCC: “Logischerwijs zijn wij heel trots dat we zo’n prachtige partij hebben kunnen binden aan de vereniging als hoofdsponsor en IT-partner. AdeptView maakt het met zijn bijdragen mogelijk dat we de club in heel de breedte verder kunnen ontwikkelen, zodat nog meer mensen plezier kunnen hebben in het spelen van of kijken naar cricket bij VCC.”