Home » Laatste nieuws » VCC-vrouwen pakken de ‘dubbel’!
Laatste nieuws Verslagen Dames Damescricket Verslagen

VCC-vrouwen pakken de ‘dubbel’!

Na het veroveren van het landkampioenschap in de 40-overcompetitie hebben de vrouwen van Voorburg CC ook de titel gepakt in de korte spelvariant T20. Op een geslaagde slotdag voor het vrouwencricket bij Excelsior ’20 in Schiedam werd Rood en Wit verslagen met 109-90.

Rood en Wit hield VCC knap op 109 runs en het was aan goede innings van Eva Lynch (46 not out) en Annemijn van Beuge (18) te danken dat VCC überhaupt boven de 100 uitkwam. Heather Siegers nam voor de Haarlemmers twee wickets.

Slagbeurt Rood en Wit

Dankzij dezelfde Heather Siegers (22 runs) had Rood en Wit battend een vlotte start. Toen zij uit was en Vera Paree een vervelende hamstringblessure had opgelopen, waren de andere Haarlemse batters echter niet in staat het tempo vast te houden. Het bowlen en fielden van VCC was goed verzorgd en VCC liet zien over een brede basis aan goede speelsters te beschikken. Bowlster Sarah Asmussen nam drie wickets. Hiermee heeft VCC net als vorig jaar kans gezien beide titels in de wacht te slepen.

Foto (Sportsnap/Frank van der Leer): Achterste rij v.l.n.r. Eva Lynch, Sarah Asmussen, Iris Zwilling, Babette de Leede, Sterre Molkenboer, Grace Clayton-Ward.

Voorste rij: Rosalie Lawrence, Carlijn van Koolwijk, Annemijn van Beuge, Donna Polet, Julia Corder.