Home » Laatste nieuws » VCC Zami – Volharding Olympia Combinatie, oftewel die Bloedhonden uit Rotterdam (Hillegersberg): 2:0
Laatste nieuws

VCC Zami – Volharding Olympia Combinatie, oftewel die Bloedhonden uit Rotterdam (Hillegersberg): 2:0

Eigenlijk al voor het verwijderen van de covers leek er een rel te ontstaan, dit omdat de zami’s hun laatste wedstrijd op het kunstgras zouden moeten gaan spelen. Deze rel werd deze maal echter ‘diplomatiek’ opgelost tussen de zamis en de groundstaff, dit inplaats van het gebruikelijk geweld wat U zou verwachten van deze oerVCCer

De toss werd gewonnen door onze skip en we mochtten gaan batten en das altijd een prima keuze op zami niveau, zelfs als de pitch deze week niet echt geprepareerd was.

Who cares we just wanne play on the real stuff.

Arnie en Frits mochtten openen, wat dan waarschijnlijk betekende dat Fritzie alle tijd had om weer de lunch te bereidde, maar in iedergeval nog ff mocht wachtten met het showen van zijn fielding en bowlingcapaciteiten. Echter FritsZsz was deze keer zo vol zelfvertrouwen ,dat hij zelf weddenschappen begon af te sluiten, dat hij wel ff de hele innings zou doorbatten. Dit is echter fysiologisch onmogelijk en zo gebeurde het dat onze BridgeKoning (2runs + zuurstofgebrek) na 5 overs weer aan de kant was . Zo had hij toch nog 30overs overgehouden voor zijn Hamburgers (ook Halal) met tomaat/ui,Ketchup en/of mayo.

Daarna kwam en ging Xannie (3) op identieke wijze, cathingpractice voor hun gully . Gelukkig licht herstel van onze Swarzenegger (31) en Auk (14), maar echter ook deze beide atleten gaven te gemakkelijk hun wicket weg. Onze newly wed Doc van Outeren (14) en Martin ‘Jonty Rhodes’ Custer (20) volhielden met het geven van vangballen en zo kwamen ook zij weer terug naar the Paviljon. Toen was daar nog het illustere paar MN en Ivo N te V (19) die hun best deden om elkaars leven nog moeilijker te maken, maar zoals zoveel partnerships in life, it was to short. Als laatste deed onze wereldreiziger en selfmade businessman in opleiding Mo (16*)nog een duit in het zakje, zodat wij gesamenlijk tot het mooie totaal van 190 voor 9 kwamen. Eindelijk konden wij aan de overheerlijk lunch, die eigenlijk alleen onze nieuwe clubhuismanager verraste.
Na de break betraden wij het veld vol goede moed en met volle buk, wat gelijk resulteerde in een snel wicket. Zoals zo vaak deze dag doormiddel van een prima vang, door de trotste vader van Wissen. Dit terwijl zoonlief er nog steeds niet was. Sudjah, onze leeggelopen , zeer trouwe halaleter, bowlde zoals in zijn beste dagen en daardoor is ons totaal nooit echt in gevaar geweest. Hulp van het veld en de andere bowlers hielpen daarbij natuurlijk ook. Over het fielden van Ivo N te V raken de zami’s natuurlijk nooit echt uitgepraat, maar hij blijft zijn best doen zullen we maar zeggen.

Sujeesz pakte overigens nog een zeer knappe vang die absoluut het vermelden waard is, al was het maar omdat toen echt alle energie uit Sus zoek was. Onze maitre de cuisine blesseerde zich weer vertrouwd tijdens het fielden, alleen deze keer zonder echt bloed. Daarop mocht hij zijn vertrouwde handgranaten nog een overtjuh loslaten.
De Bloedhonden uit Rotterdam stranden op 144ao en zo werd het seizoen nog best goed afgesloten voor de Voorburgse zami’s. Het echte slot was in het oude dorp van Veurburg, maar dat hebben de meeste acteurs van die dag niet meer gered.

Ps. Van de Grijze Mogool hebben we niks meer vernomen, na het verlaten van het establishment in de Herenstraat. Wel is er nu persoon met grijs kort haar met bril in een lange jurk ,met een helm en keepershandschoenen gesignaleerd in een mini in het Laakkwartier….

~Marc