Home » Laatste nieuws » VCC Zami’s hunkert naar hoger cricketniveau
Laatste nieuws

VCC Zami’s hunkert naar hoger cricketniveau

23 juli 2016 – Dit keer mochten de zami’s naar de bekende kunstgrasvezels van Concordia, waar de ruiten van het clubhuis slechts enkele meters buiten het slagbereik van mijn baas Frits ligt. En dat wil bij de zami’s heel wat zeggen. Het bleek wederom een ongelijke strijd: VCC bowlde Concordia uit voor 162. Kaushal zorgde er bijna in zijn eentje voor dat de zami’s de koppositie in de 2de poul zami’s behielden: Drie vangen en 18 runs.

Deze week lieten de zami’s zien dat het toe is aan een hoger niveau. Shujah, Ed, invaller Jai en zelfs mijn baas pakten veel wickets. Het fielden van mijn baas was nog niet eens top, want er werden wederom wat vangen gemist. Toch mochten ze een uur eerder lunchen. Dat vind ik ook altijd top want dan krijg ik hapjes.

Yves tankte vervolgens wat zelfvertrouwen door op het kleine veld zijn eerste competitie-50 van het seizoen te laten noteren. Hij werd goed ondersteunt door David (ja hij schijnt sinds vorige week een nieuwe bijnaam te hebben). De zami’s wonnen met zeven wickets en staat stevig aan kop met 15 punten uit acht wedstrijden. Promotie is bij de zami’s nooit zeker.

Van uw razende reporter Buus