Home » Junioren » Voorburg CC U9 maakt grote stappen vooruit!

Voorburg CC U9 maakt grote stappen vooruit!

Punjab U9-1 – Voorburg CC U9 2-0

Na eerder al tegen Punjab U9-2 thuis gespeeld te hebben, mochtten wij nu in Charlois te Rotterdam-Zuid tegen de Punjabi’s van hun eerste U9 spelen.

We verloren de toss en mochtten eerst gaan batten. Thijs en Ger probeerde wederom aan vooral de nieuwelingen te laten zien, hoe je nu moet batten en vooral runnen tussen de wickets. Thijs liet zien dat hij net zo snel kan zijn als Max Verstappen, maar dan zonder in een muur te rijden. Ger was ietwat ongelukkig met de bounce van de bal en zijn timing, maar beide heren kregen weer een ruime voldoende.

Daarna was het de beurt aan Daan en Stefan en ook dit partnership zag eruit als of ze het al jaren samen deden. NieuwBoy Stefan sloeg in zijn 2de wedstrijd zelfs 2×4 en 1×6.

School en Cricketvrienden Casper en Liam deden, zoals het hoort, hun uiterste best en krijgen nu ook echt de smaak te pakken. Als laatste mocht Rushab  samen met Geâhr , die met hem mee runde, laten zien wat hij kon en onze laatste aanwinst is meer dan alleen dat, ook hij is namelijk een Voorburg CC topper in opleiding.

Het bowlen en fielden was ook deze keer goed verzorgd, maar er blijft voldoende ruimte voor verbetering. We namen deze keer 5 wickets netjes verdeeld over ons team. Noemenswaardig was nog de direct hit vanaf de boundry van Geronimo die resulteerde in een mooie run out. Prima potje weer in ons ontwikkelings proces en een 9+ voor plezier.

Jammer genoeg kon ik de coaches van Punjab niet overtuigen om al hun spelers op de juiste manier te gebruiken, wat had kunnen resulteren in meer batting plezier/practice voor ons en bowling/fielding plezier voor hen.

Helaas blijft de eerste overwinning dit seizoen dus nog ff wachten, maar als we zo door gaan komt alles altijd weer goed.

-MN

Over de schrijver

Richard de Lange