Home » Verslagen » Verslagen Dames » VRA vs VCC vrouwen (17 juni)
Laatste nieuws Verslagen Dames Verslagen

VRA vs VCC vrouwen (17 juni)

Waarde leden,

zaterdag 17 juni waren wij uitgenodigd op VRA om een zonnige pot te spelen op veld 3. Kleine domper voor een enkeling maar de knop ging natuurlijk direct om en de focus lag op het veld. Tet (Babette de Leede) zette de warming up in om de spieren goed warm te maken en onze nieuwe aanvoerder sinds dit seizoen, Annemijn (van Beuge), tosste (achteraf) in ons voordeel om te fielden. De hitte was al om half 10 ‘s ochtends te voelen maar door aanmoedigende woorden van Roos (Rosalie Lawrence) en Sara (Asmussen) bleef de sfeer goed.
Sjaak (Iris Zwilling) trapte de wedstrijd af met een prachtige eerste over waardoor de toon was gezet. En het veld was wat schaars met 8 dames maar dankzij prachtige slides van onder andere Jules (Julia Corder), Grace (Ward-Clayton) en Sara waren twee spelers te weinig niet te merken. De runs tikten aan en het zweet steeg naar mijn bol maar toen kwam Tet als bowler in het veld die een onverwachte wending aan de wedstrijd gaf. Hou je vast:
Met maar liefst 1 wicket tegen de paaltjes, dankzij Tet en 2 vangballen van zowel Fleur (Roscam Abbing) als Annemijn werden de 20 overs bereikt voor VRA met een totaal aantal punten van 143. Klasse dames!

De batting pakjes mochten aan en na 13 overs mochten we de winst in ontvangst nemen. Een betere entree in dit gezellige team kon ik niet wensen.

Groeten, Maud

Score:
I. Zwilling 12
R. Lawrence 8
B. de Leede 79
S. Asmussen 29