Home » Junioren » Vreemde vogel bij VCC U11-1 tegen VCC U11-2

Vreemde vogel bij VCC U11-1 tegen VCC U11-2

Cricket is natuurlijk maar een kleine sport en daardoor ken je de tegenstanders over het algemeen wel zo’n beetje. Dat geldt dan al helemaal als het “andere” U11 team ook nog eens bij je in de competitie is ingedeeld. Die ken je ook nog eens van trainingen! Maar zaterdag 17 juni was er toch een vreemde vogel tussen de 18 VCC-ers te bespeuren. Pas toen er een nadere kennismaking had plaatsgevonden kon de wedstrijd beginnen.

De jongens en het meisje van het team dat als VCC U11-2 door het leven gaat, mochten als eerste batten. Dat deden ze niet onverdienstelijk. De koppels raken aardig op elkaar ingespeeld, en mede daardoor vielen er maar weinig uitjes. Er werd goed tussen de wickets gerund.

VCC U11-1 laat zien dat ze zich snel ontwikkelen, inclusief nieuwkomers als Leo en Archie. Archie ontpopte zich als een natuurlijke wicketkeeper. Topscorers waren Danial en Sarang die samen maar liefst 28 runs van het bat noteerden. 15 uitjes is dan toch nog wel iets te veel en het team bowlde ook net iets meer wides dan hun clubgenoten van team 2.

Een mooie sportieve zaterdagochtend kreeg een mooi slot aan de lange tafel in het clubhuis, waar de loempiaatjes er gretig ingingen.

Scorecard

Dank Tim, Lailesh en Suresh voor het coachen, dank scoorders en dank Raheela voor de heerlijke lunch!

P.S. Eindelijk weer eens de uitwijk naar het gewone gras van Wilhelmus, waardoor er op Westvliet ‘s ochtends twee U11’s, een U13 en een U17 teams te bewonderen waren. Geen doordeweekse avonden, afgelastingen, thuis-uitwedstrijden enz. Wat een feest!

Over de schrijver

Richard de Lange