Home » Verslagen » Verslagen VCC 2 » Wedstrijdverslag: VCC 2 – HBS 3 (28-05-2017)
Laatste nieuws Nieuws Verslagen VCC 2

Wedstrijdverslag: VCC 2 – HBS 3 (28-05-2017)

Clubhuis VCC

Op een zonnige dag hebben wij helaas de toss verloren en moeten we gaan fielden. Het is 30 graden en voor sommigen extra zwaar aangezien er wordt meegedaan aan de ramadan.

Openingsbowlers Faisal en Sono beginnen goed en pakken heel vroeg al wickets zonder veel runs weg te geven. De first- en second change bowlers (Floris en Dinusha) gaan door met het goede werk en ook zij pakken wickets. De batsmen van HBS hebben de wedstrijd eigenlijk nauwelijks in eigen handen. Voor Koen is het een speciale dag aangezien hij zijn carrière-best bowling figures heeft, 4 voor 19 uit 5! De laatste batsman worden opgeruimd door Ashish en al heel gauw staat HBS aan de kant, all-out voor 113.

Na een vlotte lunch is het tijd voor VCC om te batten, we beginnen met Abbas en Atif. Jammer genoeg is HBS ook met het bowlen zeer teleurstellend en wordt erg makkelijk weggeslagen door Abbas. VCC heeft maar liefst in de 4e over al 50 runs! Abbas maakt zijn 50 in ongeveer 20 ballen. Atif geeft na een paar slagen zijn wicket weg. Rashid heeft daarna een partnership met Abbass en deze 2 heren schijnen de overwinning binnen te halen. Er blijft uiteindelijk maar weinig over van HBS.
Verrassend genoeg geeft ook Abbas uiteindelijk zijn wicket weg wanneer we al op een tie staan! Echter, well played door de captain voor zijn 83 runs (40 ballen). Ahsan komt binnen en slaat de winnende run voor ons en daarmee hebben wij de target in slechts 16.3 overs weten te behalen!

Mede dankzij onze strakke bowling en een spectaculaire innings van captain Abbas hebben wij weer 2 punten binnengehaald 😊 en staan we nu op de 2e plek in onze klasse!!

Ahsan Siddique

 

Programma, Uitslagen & Teamranking

www.voorburgcc.nl/vcc-2/

Scorecard