Home » Laatste nieuws » Wedstrijdverslag: VCC 2 – Qui Vive 4 (21-05-2017)
Laatste nieuws Nieuws Verslagen VCC 2

Wedstrijdverslag: VCC 2 – Qui Vive 4 (21-05-2017)

Clubhuis VCC

Qui Vive wint de toss en begint met fielden

Atif Aziz en Nick Price openen de batting. Na een moeizame start van de openingsbowlers met veel extra’s weten beide heren een partnership neer te zetten van 47 runs voordat Nick LBW gaat. Atif gaat kort daarna bowled. Helaas kan onze captain Abbas niet de 106 runs tegen Gausia evenaren en is na 4 runs gemaakt te hebben catch and bowled. Dinish Joshi, onze veteraan met een goudeerlijke hart volgt met een golden duck nadat hij wegloopt omdat hij denkt dat hij caught behind is. Later blijkt dat hij de bal niet eens geraakt heeft en dus niet uit was.

Qui Vive apealt op elke bal en dan bedoel ik ook letterlijk op elke bal. Wat frustrerend kan zijn voor de batsman en umpire. Faisal wordt LBW gegeven en kan na 11 runs gemaakt te hebben weer teruglopen. Rashid volgt Faisal en kan 23 runs maken voordat hij uit gaat. Ahsan maakt 10 runs voordat hij gevangen wordt op point, maar niet voordat hij een gigantische sixer slaat. Gelukkig was er Sono die 38 NO gaat en ervoor zorgde dat we uiteindelijk op een score van 189 maken. Het was een inning waar 55 extras worden gegeven door Qui Vive en onze batsman onder maat presteren.

Onze openingsbowlers Faisal Janua en Yasir Hamid hebben haast en het duurt niet lang of de eerste wickets beginnen te vallen. Faisal pakt de 1ste wicket door afwisselend inswingers en outswingers te bowlen. De batsman weet er geen raad mee en bij een score van 32 runs moet hij zijn meerdere kennen in Faisal. Batsman no. 3 weet ook niet wat hem overkomt en mag zonder runs te maken weer het veld afdruipen.

Yasir weet door snel en hard te bowlen batsman nummer 4 uit te krijgen door de wickets omver te gooien. Als bowlers goed aan het bowlen zijn, dan zullen de fielders mee in de flow gaan en niet snel daarna gaat batsman nummer 2 uit door een fantastische catch van Ahsan Siddique. Onze geheime wapen Floris van Hoogdalem zorgt ervoor dat de droom van Qui-Vive om te winnen uiteen spat.

  • Faisal: 10 over gebowld, 33 runs tegen en 4 wickets!
  • Yasir: 8 overs gebowld, 35 runs tegen en 3 wickets!
  • Floris aka Pinkie: 1,4 overs gebowld, 3 runs tegen en 3 wickets

Onze bowling attack was verantwoordelijk voor de overwinning!

De spelers van VCC 2 willen Chris Picket bedanken voor het tijd vrijmaken en voor ons te umpiren.
Dank je wel Chris! Je bent een held  😆

Ahsan Siddique

 

Programma, Uitslagen & Teamranking

www.voorburgcc.nl/vcc-2/

Scorecard